23 октомври 2007

Послание

"Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия тебе или по-точно, да си обичан въпреки тебе."
Виктор Юго

6 коментара:

Анонимен каза...

Човек може да обича и да не е щастлив,може да е щастлив,без да обича,но да обича и да бъде щастлив-това би било чудо. О.Балзак

MARIANNA7 каза...

"Несгодите изграждат личността или я пречупват."
"Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде."
Маргарит Мичъл - "Отнесени от вихъра"

"...- Ако източникът в душата на човека не е бистър, животът му не е добър. Разбрах, че има едно извечно право, което задължава всеки от нас - правото на другия на собствено щастие."

Анонимен каза...

...но има злоба и завист и винаги ще я има,която подтиква човек към разруха на чуждото щастие,просто ей така на мене ми е зле,дай и Вуте да е зле.

MARIANNA7 каза...

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения." - Бертран Ръсел

"Човекът притежава въображение, за да компенсира това, което не е, и чувство за хумор, за да се утешава, че е това, което е."

Анонимен каза...

Човек трябва да е благодарен и на малкото което притежава и да успява пак да е щастлив,но се дразня от такива зрънца,които злобеят срещу чуждото щастие са пълни песимисти.Ако гледаш сървайвър,Жоро стриптизьора каза на Джина Стоева,че няма любов,а всеки гледа да хване един чичко паричко и да е добре и това го казва един млад човек.На къде отива светът?

MARIANNA7 каза...

Да мислят си по този начин младите. За тях парите са всичко и дават мило и драго да направят дори невъзможното възможно. Не се замислят , че хващайки този Чичко Паричко трябва да играят по неговата свирка, за да получат и техните си играчки.