19 март 2006

Новая смертельная эпидемия надвигается на людей

http://www.mosmedclinic.ru/news/1264/
Появила се е нова страшна епидемия!? Много по-страшна, от птичия грип . Числото на заболяващите и даже умиращи от новата болест са много повече от птичия грип.
Поразително е, че за борбата против птичия грип се хвърлят милиарди долари, а за другата епидемия нищо не се съобщава.
Епидемията води началото си от малкият остров Съединение, в близост до знаменития курорт Мавриций (Индийски океан). Тук голямо количество хора страдат от неизвестна болест. За това много внимателно съобщават някои френски агентства . Числото на заболяващите стремително расте.. За броени дни заразени се оказали 110 хиляди души...
Френските власти потвърждават, че заболяването, с вируса "Чигунгуна", се пренася от комарите.. Първите признаци за заболяването са силни болки в ставите.

Официалните власти на Франция вече говорят да не стане това заболяване смъртоносно.. За това на острова за кратко време са изпратени войници, които помагат на жителите и гостите на острова. Това говори, че френските власти скриват истината.

Страшното е, че учените до сега не са намерили начин за борба с вируса "Чигунгуна". Заразените комари могат да мигрират , в Индийския океан . В този случай светът ще се окаже обезоръжен пред новата страшна епидемия.
Предварително се извинявам, ако има леки неточности при превода.И още благодаря за корекциите.

Няма коментари: