11 януари 2008

CRAIG DAVID - HOT STUFF


"Trust Me" бе предшестван от пилотния сингъл "Hot Stuff", който е в световния радиоефир от 5 ноември. Парчето комбинира неподражаемите вокални дарби на Крейг Дейвид с неустоими фънки бийтове и семпъл от класическото "Let"s Dance" на Дейвид Бауи.
След 13 млн. продадени албума и десет Топ 10 хита Крейг Дейвид - най-популярният британски ар енд би поп текстописец, който е автор и изпълнител.

"Trust Me" (Повярвай ми) e заглавието, което той избра за своя четвърти албум, защото знае, че е време да се разкрие и да покаже на всички себе си или истинския Craig David. Самият той твърди, че е записал най-искрения и балансиран албум, който наистина харесва, може да си го пусне и да му се наслаждава. Просто ми вярвайте и ме оставете да правя това, което правя, е молбата на Крейг към феновете му.

Признание и доказателство за таланта на Craig David е и богатата му колекция от музикални награди. Той е печелил три пъти Ivor Novello Awards (включващи разделите "Автор на музика" и "Най-добра съвременна песен"), четири пъти е носител на MOBO награди (една от които е за най-добър британски артист), както и притежател на две статуетки от MTV Europe.

За повече информация: тук
и тук

2 коментара:

Анонимен каза...

"Trust Me" не ми е на сърце. Повече ми допада - Don't Love You No More. Приятен глас и мелодични песни като цяло.

MARIANNA7 каза...

Сега слушам песните му. Незнам до кога, но ми е приятно да го слушам.