23 януари 2008

10 THINGS I HATE ABOUT YOU


Австралийският актьор Хийт Леджър е намерен мъртъв в апартамента си в Манхатън от своя иконом. По непотвърдени данни причината за смъртта е свързана с употреба на наркотици. Хийт Леджър е номиниран за Оскар за ролята си във филма Brokeback Mountain. Други филми в които е участвал са - A Knight's Tale, 10 Things I Hate About You, The Patriot. Щеше да изиграе ролята на "Жокера" в следващият филм за Батман - The Dark Knight.

6 коментара:

Анонимен каза...

Филмът е много забавен. Скоро го даваха по Нова телевизия мисля. Жалко за ранната смърт на актьора.

k7 каза...

Животът е кратък Малшанс за изгряващата звезда Хийт Леджър. Сигурно щеше да има добро бъдеще. Но не е потвърдено,че причината са наркотици.

Анонимен каза...

Дори и от наркотици да е прекратен животът на актьора,не там е въпроса,рано или късно всички ще си отидат от тоя свят.Важното е,че хората ще го помнят като голям сладур във филма "10 неща които мразя в теб" и блестящ рицар в "Като рицарите".Всеки сам избира начина си на живот,нека го помним с добро.

MARIANNA7 каза...

Извинявам се за закъснението на отговора ми. Нека Хийт Леджър остане в съзнанието с добро.

Топблог каза...

да нека го запомним с добро :)

MARIANNA7 каза...

Благодаря за коментара първо. Сега си мисля, че поне е оставил ролите направени от него в киното. Какъв по-добър спомен за него. Жалко, че млад. Нелепо е.