14 октомври 2007

Джулия Робъртс



Харесвам Джулия Робъртс. Казвам тези думи със задоволство, че най-сетне получи признание за многобройните роли, които е изиграла . Имах един период, когато като забележех името й сред артистите в даден филм правих всичко възможно да го гледам. Служеше ми като ориентир. Няма да изреждам нито филмите, нито ролите . Ето една статия посветена на Джулия Робъртс.
Джулия Робъртс получи още една награда

14.10.2007
Носителката на „Оскар“ актрисата Джулия Робъртс получи наградата на Американската кинематография за 2007 по време на церемония в Лос Анджелис.

"Аз съм само едно момиче от малък град в Джорджия, което имаше тази огромна, абсурдна мечта," каза тя. Актрисата, която има три малки деца, каза, че е най-горда от това, че е майка и съпруга. 39-годишната Робъртс беше определена за носителка на наградата през юли. Тя спечели „Оскар“ за най-добра женска роля през 2001 за филма на Стивън Спилбърг "Ерин Брокович". Робъртс каза, че е влязла във филмовата индустрия в подходящо време. "Мисля, че дойдох в бизнеса в по-добри времена, когато можеше да култивираш работата си по-спокойно," заяви тя по време на вечеря в Бевърли Хилз. Сред звездите в публиката бяха Том Ханкс, Натали Портман и Сали Филд. "Всеки обича Джулия Робъртс. Всеки, всеки, всеки," каза Ханкс, който играе с нея в бъдещия филм за войната в Афганистан, озаглавен "Войната на Чарли Уилсън". Наградата се дава на актьори, режисьори и сценаристи от създаването си през 1986 г. Американската филмотека използва събитието, за да набира средства за подпомагане на млади филмови дейци. Сред предишните й носители са Стивън Спилбърг, Том Круз, Мартин Скорсезе и Никол Кидман. Робъртс получи наградата от миналогодишния й носител Джордж Клуни. Джулия Робъртс продължава да бъде една от най-популярните актриси в Холивуд още от 1988 г, когато излезе филмът й „Mystic Pizza“. Сред другите популярни филми е "Хубава жена". /БГНЕС
JULIA ROBERTS as " Erin Brockovich"

2 коментара:

Анонимен каза...

И аз харесвам филмите с участието на Джулия Робъртс. Заслужава си наградата.

MARIANNA7 каза...

Малко ли сме стояли пред монитора заедно. Да Вярвам ти.