29 септември 2007

Богаташчета - Rich Kids




Жанр: Драма
Година: 2007
Страна: Дания
Режисьор: Руне Бендиксен
В ролите: Фредерике Сесил,Катрин Бьорн,Сьорен Брегендал,Катрина Дам
Всичко се развива северно от Копенхаген, група богати деца от семейства с наследени пари, от свят който хората с амбиция и власт управляват. Децата често биват оставяни сами, чувстват се отхвърлени и прекарват повечето си време живеейки рисковано, прекрачвайки границите, търсейки внимание, често опитвайки се да отмъстят на хората, които не ги слушат. Откъснати от повърхността и претенциите на родителите си... За тях всичко е възможно. Имат си собствени теории за живота, секса, парите. Филмът напомня на един български с име " Ти гониш". Младежите водят живот, който е един вечен купон. И така до кога?

14 коментара:

stel4eto каза...

nqkoi moje li da mi kaje koi izpalnqva pesenta i kak se kazva vav filma RICH KIDS

MARIANNA7 каза...

Музиката от този филм е основно на Joey Moe и Street Corner Poets.
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1413818

Анонимен каза...

Filma e strahoten, zaslujava si :))))

Анонимен каза...

Filma e strahoten, zaslujava si :)))))

MARIANNA7 каза...

Хубаво е да има повече мнения. Сюжетът отразява настоящето и жовита на деца,които разполагат с много пари, но нямат родители около тях. Виждат се съдбите на различните герои. Естествено не е сензация, но е хубаво да се гледа и да се направят някакви положителни изводи. На първо място какво вълнува младото поколение
и как живее.

Анонимен каза...

tozi film e neveroqten,stra6no mn mi xaresa.bix go gledala o6te 100 pati.prepora4vam na vseki,koito ne go e gledal da go gleda.straxoten e.

MARIANNA7 каза...

Ккаво ти хареса във филма? Напиши.

Анонимен каза...

ami xaresa mi 4e e mn istinski i 4e otrazqva realnosta.i znam 4e tezi ne6ta,koito se slu4vaxa vav filma i v jivota se slu4vat po sa6tiq na4in.

MARIANNA7 каза...

Да всичко е напълно вярно.

Анонимен каза...

iskam da popitam ako nqkoi znae ot kade moga da si izteglq snimki ot filma i na aktiorite da mi kaje,za6toto nikade ne moga da namerq.

Анонимен каза...

ot vsichki filmi koito gledah tazi godina,za novi govorq 2007.. tozi e nai-dobriq!prosto filma e istinski za istesnkite neshta koito se sluchvat sega... prosto i muzikata i efektite kum nego mnogo dobur film ocenka 6!

Анонимен каза...

nai-dobriqt film

MARIANNA7 каза...

Направих снимки от филма на актьорите. Публикувани са в нов пост.

Анонимен каза...

Страшен филм е това! И аз бих живял/а така,мамка му! (rock)