16 април 2006

CASANOVA



Отделих време да изгледам филма. Трудничко ми беше да се настроя. Отдавна го бях набелязала, но все не ми достигаше желание за гледане.
тук
може да се види "любовникът на света".

2 коментара:

Анонимен каза...

А защо е трудно да се настроиш да гледаш точно този филм? Лек е за гледане , забавен. Освен това е една чудесна демонстрация на любовта и истинското уважение между мъж и жена, една глътка свеж въздух сред насилието, жестокостта и бруталността , които всеки ден ни заливат от екрана на телевизорите , а и от екрана на живота .А и малко отмъщение за вас жените -как бива наказана мъжката нетолератност:)

MARIANNA7 каза...

Много знаех предварително за главния герой, дори съм леко разочарована от филма. Рядко изказвам отрицателно мнение, но лично на мен не ми допадна. Ако беше по тлевизия сигурно нямаше да го гледам. Но и аз повлияна от рекламите реших да гледам. Добре го имах на компютъра, че най- после, може би след три седмици и половина да реша да гледам. Незнам какво точно не ми допадна - може би питая отвращение към точно такива герои. Не е отмъщение и ще кажа така "каквото почукало, такова се обадило".