01 декември 2011

JE T'AIME - LARA FABIAN

7 коментара:

почивки лято 2012 в Турция каза...

много красива песен, поздрави до всички и до скоро

храна за кучета каза...

Мисля, че това се случва за първи път! Публиката да започне песента преди теб - е по-голяма признание от това нямаааа! И песента е велика и Лара Фабиани! Тя много естествено реагира и дори загуби глас в началото от вълнение - за това и успява да докосне сърцата на хората, защото не се превзема! Поздравявам всички с тази песен!

Екскурзии Австрия каза...

LARA FABIAN е уникална, има прекрасен глас и тази песен е много красива с добро звучене.

почивки в чужбина каза...

JE T'AIME - LARA FABIAN има красив глас и талант, можеш да я слушаш с часове.

почивка бали каза...

Уаууу, уникално наистина! Това наистина си е истинско признание публиката да запее преди теб! Едва ли на някоя друга певица й се е случвало подобно нещо. И предполагам доста комерсиални певици (и певци) биха й завидели :) Песента е много чувствена и емоционална!!!

доставка на плодове и зеленчуци каза...

Сигурно това е мечта за всеки изпълнител.Публиката да пее толкова силно, че ти да е можеш да се чуеш.Да започне да пее още преди ти самата да си започнала, уникално и незабравимо усещане е сигурно.Като гледам клипа и настръвам, самата изпълнителка й идва да заплаче от това колко е трогната.Уникална публика.Песента е страхотна JE T'AIME - LARA FABIAN.Наистина изпята с чувство, силен текст и страхотен мощен глас.Благодаря, че ми припомнихте песента.

парфюм булгари каза...

Много силна и разчувстваща песен.Благодаря за поделеният клип.Блога е интересен.