26 ноември 2009

НЕГАТИВНО

Случвало ли Ви се е понякога всичко да върви по мед и масло? Събуждате се в прекрасно настроение, изпълнени с енергия. Поглеждайки се в огледалото мимоходом се харесвате и излизате от дома с усмивка и настроение. На работа разрешавате пробле­ми, които до вчера са Ви се стрували непреодолими. Изпълнявате задълженията си без усилия. Спортувате леко и неуморимо. Имате време за контакти с приятели и познати. Блажено може да се отпуснете в някое сепаре на приятно кафене и да се видите със сродни по душа близки.Прибирайки се към дома с удоволствие и без препятствия да напазарувате и да приготвите вкусна вечеря за семейството или за себе си самите. След вечеря не се отпускате като парцал пред телевизора, а разполагате с енергия дори за късна разходка.

Съзнанието е спокойно и в същото време - крайно съсредоточено и нащрек. Тялото

е гъвкаво, силно и като че ли неуморимо. Човек се намира почти в еуфория Нищо не може да го разсее, а времето ся­каш се движи грациозно в темпото чувствено танго.

Поне на мен скоро не ми се е случвало . Все изпитвам някакъв страх, че съм пропуснала нещо. Проверявам всичко свършено по няколко пъти, за да е безгрешно. Понякога забравям по някой уред включен или си мисля дали го изключих? Дори в последните месеци нямам желание да общувам. Всичко правя насила и без желание.

Жадувам за едно безконечно спокойствие и тишина.

4 коментара:

Aquawoman каза...

Здравей, Мариана :)
До болка ми е познато даже, защото бях в такова състояние много дълго време. Може би стреса ти идва повече. Отстрани дразнителите, намали работата и увеличи удоволствията / изпитано е - действа ;))/
Хубава вечер и се усмихвай :-)

MARIANNA7 каза...

Благодаря за съветите. Ще се възползвам от тях.
Приятна вечер.

Анонимен каза...

ot vsqko sustoqnie se izliza!priemi ne6tata kato realni!imaj zdrava cennostna sistema!oburni vnimanie na vajnite za teb ne6ta!i pove4e takiva hitove!!!

MARIANNA7 каза...

Тъжно е, но нямам никакво време. Задълженията са неотменими, а животът си тече...