13 август 2008

Forgetting Sarah Marshall (2008)






Да забравиш Сара Маршъл
Режисьор: Николас Столар
Сценаристи: Джейсън Сигъл
Участват: Пол Ръд, Кристен Бел, Джона Хил, Джейсън Сигъл, Ръсел Бранд, Бил Хейдър
Жанр: Комедия, Драма, Романтичен
итър (Джейсън Сигъл) е млад композитор на музика за телевизионни филми, който един ден изненадващо е зарязан от приятелката си, актрисата Сара (Кристин Бел). Отчаян от развоя на събитията, той решава да отиде на почивка на Хаваите, за да разбере със закъснение, че и Сара заминава за същото място. Най-неприятното за Питър е, че бившата му приятелка ще бъде там с новото си гадже Алдус (Ръсел Бранд), който е привлекателен, ексцентричен музикант. Истинската история за всички започва, когато Питър се запознава с очарователната рецепционистка на неговия хотел Рейчъл (Мила Кунис), която ще промени коренно общата ситуация. Съдбата на четиримата се преплита, за да разбере Питър накрая, че понякога, когато една врата се затваря, в същия момент се отваря друга.

3 коментара:

Анонимен каза...

Любопитен филм.

Bla каза...

Добре, защо преразказваш толкова подробно и досадно филма, без обаче да вкараш каквото и да е лично отношение/оценка? Имаме си Уикипедия и ИМДБ, не се притеснявай. И заглавието беше адаптирано у нас като "Прелъстен и изоставен". Пффф...

PS Филмът е забавен, btw.

MARIANNA7 каза...

Личното ми мнение за филма е, че е сравнително забавен, лек за гледане и приятно прекарване на времето. Има няколко забавни момента в сюжета. единият е състоянието на мъжа след раздялата с приятелката му. Неговите преживявания. Общо взето е филм изпълнен с житейски проблеми в личен план. Мисля по останалите въпроси съм давала отговор и в предишни коментари. Не обичам да се повтарям. Ще си взема бележка и ще давам и моето лично мнение или оценка за самите филми щом това е интересно. По-важното е , че щом съм обърнала внимание и съм го публикувала ми е направил с нещо впечатление. Може би оставям на всеки да си направи сам изводите и оценките.