05 юли 2008

Красивата и грозната



The Hottie and the Nottie (official trailer)
Жанр: Комедия, Романтичен
Година: 2008
Страна: САЩ
Режисьор: Том Пътнам
В ролите: Парис Хилтън , Джоел Мур, Кристин Лакин, Адам Кулбирш, Грег Уилсън, Джоан Ърб
Романтична комедия с участието на Парис Хилтън, разказваща за страстите които изпитва млад мъж към бивша своя съученичка, но в крайна сметка дали тя е момичето на неговия живот. Режисьор е Том Пътнам а сценарият е поверен на Хайди Ферер, в главните роли участват Парис Хилтън, Джоел Мур, Кристин Лакин, Адам Кулбирш, Грег Уилсън, Джоан Ърб и др. Историята разказва за Нейт Купър в ролята (Джоел Мур), който е влюбен още от началното училище в красивата си съученичка Кристабел Абът в ролята (Парис Хилтън), за него тя е момичето на неговия живот. След години Нейт отново си спомня за своята голяма любов и с помощта на майката на неговия странен приятел открива къде се намира Кристабел в Лос Анджелис. Без да се замисля той тръгва към голямата си любов и когато се срещат всичко изглежда перфектно. Кристабел е сама и няма друг мъж в живота й, но за това си има и причина, тя все още е неразделна с приятелката си от училище Джуни Пиг в ролята (Кристин Лакин), заедно посещават курсовете по йога и спортуват, проблемът е във външния вид на Джуни, за разлика от красивата си приятелка тя е нейна пълна противоположност, с една дума доста грозна. Условието при което Нейт ще спечели сърцето на Кристабел е да намери приятел на Джуни - доста трудна задача. Търсенето започва. С течение на времето влюбеният и грозната се сприятеляват, за пръв път Джуни излиза от пашкула си и Нейт започва да се замисля дали наистина момичето на неговия живот е Кристабел или се е самозаблуждавал.
СУБТИТРИ

6 коментара:

Анонимен каза...

Със субтитри ли го гледа?

MARIANNA7 каза...

Да със субтитри. Дори ги имам . Ако искаш ще ти ги пратя.

Bla каза...

Не ве, сериозно - как може някой дори да си ПОМИСЛИ да гледа безбожно скандално тъпи филми като горния?!

MARIANNA7 каза...

Филмчето е приятно за гледане особено, ако искаш да забравиш за проблемите и напрежението през деня. Всичко е въпрос на гледна точка. Аз не харесвам ужаси например и не гледам. Във всеки филм има нещо. Може само един израз, една дума, едно движение, една сцена зависи какво търсиш като го гледаш.

Анонимен каза...

Благодаря за информацията,дъщеря ми гледала филма без субтитри.Ще го гледаме.И знаеш ли,вчера се ровех в блога ти и открих,че пишеш от три години.Честито за годишнината и продължавай все така да ни радваш!

MARIANNA7 каза...

Благодаря Снеже за вниманието. Нещо напоследък не съм с особен ентусиазъм, но ще отмине и това време предполагам и ще се отпусна.