03 юни 2008

What Happens in Vegas...ДА СИ ОСТАНЕ ВЪВ ВЕГАС


Жанр: Романтична комедия
Година: 2008
Държава: САЩ
Актьори: Камерън Диас, Аштън Кътчър,
Денис Фарина, Куйн Латифа, Лейк Бел, Кристен Ритър

Режисьор: Том Воун
Сценарист: Дейна Фокс
Една романтична комедия, която е приятна за гледане за отмора. Забавна и приятна история за двама млади оженили се съвсем случайно, точно както многократно е описвано във Вегас. Развитието на историята е драматично и за двамата, до момента, в който осъзнават, че са един за друг. Джак (Аштън Кътчър) е млад мъж, който е на ръба на нервна криза. След уволнението му от работа и пренебрежителното отношение на баща му, той решава да отиде в Лас Вегас, където да забрави за неволите си. В същото време Джой (Камерън Диас) изненадващо е зарязана от гаджето си и трябва незабавно да напусне жилището му. Съсипана от изненадващия развой на връзката си, тя заминава за Вегас, за да се позабавлява.
Съдбата среща Джак и Джой и след безспирна пиянска нощ двамата се женят спонтанно. На следващата сутрин осъзнават, че са направили огромна грешка и решават да се разведат. Преди това отиват в едно от казината, където Джак пуска последната им монета в един от игралните автомати, за да разбере с огромно учудване след секунди, че печели 3 млн. долара.
Радостта му е кратка, защото новата му съпруга му припомня, че са женени от предната вечер. Истинското изпитание за младоженците започва, когато в съда им дават пробен срок от шест месеца задължителен брачен живот, преди да отсъдят кой ще вземе милионите.

Няма коментари: