14 ноември 2007

ToTo / AFRICA


Toto са създадени в Лос Анджелис в края на 70-те години от група приятели, които силно искали да бъдат музиканти. Впоследствие те се превръщат в основни популяризатори на американския поп/рок саунд от 80-те и 90-те с хитови албуми и сингли, сред които "Hold The Line", "Africa", "I Won't Hold You Back" и спечелилата награда Грами песен "Rosanna", чиято вдъхновителка е красивата актриса Розана Аркет (Rosanna Arquette).

5 коментара:

Анонимен каза...

Аз също харесвам "Африка".

MARIANNA7 каза...

Отдавна я харесвам Боби.От новото предложение още не ми е легнала никоя на душа. Слушам ги, но...

k7 каза...

Музиката е едно от прекрасните неща в живота. Кара те да релаксираш. Да се отнесеш в друго време и на друго място. Да помечтаеш за момент. В ежедневието си понякога не я забелязваме. Тя е в нас, когато ни допада или изключваме, когато ни дразни. Благодаря Мариана, че ни поднасяш толкова много и разнообразна музика, която може да се нарече приятна, хубава и при която да не изключваме, а да слушаме с удоволствие.

Анонимен каза...

Бих добавила, че не само музиката, но и филмите, които предлагаш на нашето внимание са хубави. Да не говорим за твоето мнение по различни въпроси. Винаги ми е интересно да се връщам към блога ти и да чета. Постигнала си едно приятно място за отдих, развлечение и защо не и за теми, които вълнуват много хора.

MARIANNA7 каза...

Изненадана съм от коментарите. Благодаря Ви.